Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mártáshoz valókat összekeverjük,majd egy lábasban összeforraljuk.A hámozott nyers burgonyát lereszeljük,megsózzuk.Bele keverjük a felolvadt spenótot,a két tojást és az összezúzott fokhagymát.Annyi lisztet keverünk bele,hogy galuskasűrűségű tésztát kapjunk. a sztrapacskát forró sós vízben kifőzzük.A hideg vízzel leöblített sztrapacskára ráöntjük a meleg mártást.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Megszórhatjuk szalonnatepertővel,friss kaporral.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mártáshoz valókat, lábasban összeforraljuk, hámozott nyers, felolvadt spenótot, összezúzott fokhagymát, sztrapacskát forró, hideg vízzel, meleg mártást, galuskasűrűségű, összeforraljuk, összekeverjük, sztrapacskára, Megszórhatjuk, sztrapacskát, Belekeverjük, lereszeljük, összezúzott, sztrapacska, kávéskanál, fokhagymát, leöblített, spenótkrém, mártáshoz, felolvadt, megsózzuk, burgonyát, fokhagyma, mártással, mártáshoz, lábasban, krémsajt, burgonya, hámozott, Spenótos, mirelit spenótkrém, burgonya, tojás, liszt, gerezd fokhagyma, kávéskanál, mártáshoz, juhtúró, natúr krémsajt, pohár tejfölvagy joghurt,
|
|
|
|
|